Selasa, 22 Mac 2016

Buat Duit Dibayar Usd

Mudah saja nak buat duit dalam usd ni sebenarnya.Sekarang saya dah dapatkan bayaran dalam usd sebanyak kira-kira  $27.45 dari clixsense hasil dari menjawab survey dan klik iklan yang ada di laman website tersebut.
Yang ni akaun paypal.Baru nak tranfer ke bank tempatan.
Yang ni akaun paypal.Baru nak tranfer ke bank tempatan.


Bukti-bukti bayaran dari clixsense seperti anda boleh lihat.Saya join clixsense ni pun dalam 5-6 bulan dah dapat lebih kurang rm100 lebih.Alhamdulillah.

Malahan,setiap orang tidak sama hasilnya,ada yang mampu menjana sehingga $10.00 sebulan sahaja.Ikut nasib jugalah kan.

Email dari clixsense
Email dari clixsense
Nak daftar ? percuma sahaja.Daftar ahli clixsense sekarang.Pelahan-lahan buat inn shaAllah paling kurang pun dalam 6 bulan sebagai orang baru pasti kita akan dapat cashout dari clixsense.

Mudah sahaja.Selepas ni boleh lah beli shawl saya hasil dari clixsense huhu.

Jangan lupa buat akaun paypal sekali.Baca disini panduanya.Akaun paypal.

Kalau dah ada akaun paypal tapi belum verify,sini cara nak verify akaun paypal via kad debit visa cara verify akaun paypal
Comments
1 Comments

1 ulasan:

Komen anda akan di balas secepat mungkin,innshaAllah

Sponsor By